Het paviljoen van circa 1000 m2 komt aan de rand van een natuurgebied te liggen. Het ontwerp bestaat uit een kelder, begane grond en kapverdieping. In het paviljoen komt horeca met terras, werkplekken, vergaderruimtes, douches, toiletten, instructeursruimte en opslagruimte. In het ontwerp is gekozen om de kelderbak boven het grondwaterniveau te plaatsen. Hierdoor steekt de kelderbak boven het maaiveld uit. Om het maaiveld aan te laten sluiten bij de begane grond komt er rondom het paviljoen een talud. Op het talud komt een veranda met goed zicht op het gebied. Om meer daglicht in het gebouw te krijgen, is het dak opgedeeld in drie delen. Op het dak komen zonnecollectoren en in de kelder een houtgestookte palletverbrander.

i.s.m. Robert van Moorselaar

Opdrachtgever: New Challenge
Jaar: 2012 – 2014
Status: Definitiefontwerp
Bouwkosten: € 1 milj.